BEAUMONT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 17 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Beaumont. Meer weten? Ontdek meer

3 mei 2024 om 0:11 Door het noodweer vertraagd. Maar super lekker gegeten zoals altijd!
28 apr 2024 om 20:12 2 uur gewacht op eten. Zijn gebeld met mededeling dat het erg druk was. Zou dat liever eerder horen zodat ik de bestelling dan zou kunnen annuleren. Eten was goed.
20 apr 2024 om 19:22 Was heerlijk
12 apr 2024 om 12:29 Super lekker eten, bestel wekelijks hier!
24 mrt 2024 om 20:38 Super lekker, beetje te pittig soms. Bezorgen duurde veel langer dan thuisbezorgd aangaf.
10 feb 2024 om 19:33 Ik bestelde het eten voor de eerste keer, ik vond de smaak niet lekker, was koud en uit de verpakking
9 feb 2024 om 18:56 Eerder hadden we het rotivel, kouseband en kip apart van elkaar wat veel smaakvoller was dan de rol die flauw van smaak was. Eerder vele betere roti gehad. De schotel was heel flauw van smaak. ( zowel bami als kouseband amper gekruid) Jammer..
31 jan 2024 om 16:26 2,5 uur gewacht. Niet te eten! Hier weten ze duidelijk niet wat roti is…
23 dec 2023 om 13:28 Wederom heerlijk en lekker gegeten, mijn guilty pleasure!
22 okt 2023 om 10:56 Eten was koud toen het aankwam en het was niet geweldig
9 okt 2023 om 20:33 Gewoon super lekker! Je moet er soms op wachten maar dan heb je ook wat
2 okt 2023 om 20:55 Lang moeten wachten maar het eten is het wachten waard geweest heerlijk gegeten goed warm wij gaan zeker vaker bestellen