BEAUMONT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 23 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Beaumont. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 21:39 eten kwam veel en veel te laat aan. erg koud totaal geen smaak is geen echte roti.
15 jul 2024 om 7:48 Ze lezen volgens mij niet de bijzonderheden die je bij de bestelling vermeldt. Kreeg er dingen bij waarvan ik juist vroeg of ze weggelaten konden worden. Verder was het niet veel bijzonders en veel te duur voor wat je krijgt.
7 jul 2024 om 20:23 De 1e bestelling werd door Thuisbezorgd geannuleerd. Gelukkig belde Beaumont ons op om te zeggen dat het een vergissing was en dat wij opnieuw moesten bestellen, hebben we gedaan. Nu afwachten of het bedrag van de 1e bestelling terugstort wordt.
22 jun 2024 om 21:03 Diurde bijna 3 uur allerlei smoesjes, vervolgens was de bestelling niet compleet is een iur later nabezorgd met dat ze zeker wistem dat het erbij zat ik had voor ruim 4t euro besteld en dan denk je echt dat ik een telo van 4,50 gratis wil ..jammer.
15 jun 2024 om 19:26 Eerste keer besteld duurde heel lang maar het eten was heerlijk!
9 jun 2024 om 7:32 Bezorgtijd was redelijk op tijd, maaltijd was overheerlijk, echt top.
3 mei 2024 om 0:11 Door het noodweer vertraagd. Maar super lekker gegeten zoals altijd!
28 apr 2024 om 20:12 2 uur gewacht op eten. Zijn gebeld met mededeling dat het erg druk was. Zou dat liever eerder horen zodat ik de bestelling dan zou kunnen annuleren. Eten was goed.
20 apr 2024 om 19:22 Was heerlijk
12 apr 2024 om 12:29 Super lekker eten, bestel wekelijks hier!
24 mrt 2024 om 20:38 Super lekker, beetje te pittig soms. Bezorgen duurde veel langer dan thuisbezorgd aangaf.
10 feb 2024 om 19:33 Ik bestelde het eten voor de eerste keer, ik vond de smaak niet lekker, was koud en uit de verpakking